Jaala Hotel

Jaalan entisen kunnantalon tiloihin on avattu Jaala Hotel. Toiminta on pikku hiljaa käynnistymässä 10 huoneen ja 22 vuodepaikan sympaattisessa perhehotellissa.

Virastotaloksi rakennetun kiinteistön muuttaminen hotelliksi on vaatinut vuosien valmistelun ja matkan varrella yrittäjä on törmännyt myös yllättäviin säännösten kiemuroihin. Vaikeudet on nyt kuitenkin selätetty ja majoitustoiminta päässyt alkuun. - Hiljaisena aikana aloittamisessa on se hyvä puoli että uusia asioita voi rauhassa ottaa haltuun, yrittäjä Hannu Puhakka toteaa. Hän pyörittää hotellia yhdessä puolisonsa Viorica Bucurin kanssa.

- Koko hotellikin on vuokrattavissa oman porukan yksityistapahtumalle varsin edulliseen hintaan. Oli sitten kyseessä työyhteisön kehittämispäivä, luokkakokous, sukukokous, kurssi, koulutus tai juhlatilaisuus, Hannu Puhakka kertoo.

- Järjestämme myös aktiviteetit, retket, oheisohjelmat ja muut toiminnot asiakkaiden toiveiden mukaan. Hotellin vierailijat voimme noutaa myös lähiseudun joukkoliikkenneasemilta omalla pikkubussillamme, Puhakka lupaa.

Ruokailut Jaala Hotellissa hoituvat omatoimisesti tai hotellin puolesta halutussa laajuudessa.

- Hotellissamme ei ole aina avoinna olevaa ravintolaa, mutta palvelemme majoittuvia asiakkaita tilausravintolan periaatteella. Kaikki tarjottavat pyrimme valmistamaan itse hyödyntäen mahdollisuuksien mukaan paikallisia tuotteita sekä villi- ja luomuruokaa, Hannu Puhakka kertoo.

Kaikissa huoneissa on moduulirakenteinen suihku/wc kylpyhuone. Kahdessa huoneessa iso inva-tasoinen kylphuone. Käytössä myös asiakaskeittiö sekä runsaasti ruokailu- ja oleskelutiloja. Hotellista löytyy suomalainen sauna ja infrapunasauna.

Pihalla on iso nuotikatos, johon mahtuu iltaa istumaan tai vaikka makkaraa paistamaan isompikin porukka sateelta suojattuna. Katoksessa on myös kaasugrilli grillaamiseen. Pihalla on hiekkalaatikko ja leikkimökki. Pyykkikone vaatteiden pesuun sekä ulkovaatteiden ja varusteiden huoltotila kuivauskaappeineen löytyy myös.

Artikkelin kuvat: Jaala Hotel

http://jaalahotel.fi

https://www.facebook.com/jaalahotel

 

huone ja aula

3 Responses

  1. Onnea uudelle hotellille. Toivon teille säännöllistä asiakasvirtaa. Nyt vain älykästä ja tehokasta markkinointia mm. somessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *