Kymenlaakson hyvinvointialue järjestää Verkkopuntari-valmennuksen, jonka avulla edetään kohti pysyvämpää elintapamuutosta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valmennus on suunnattu 30–65-vuotiaille kymenlaaksolaisille.

​Verkkopuntari on vuoden kestävä valmennusohjelma, joka sisältää 12 viikon ohjatun vaiheen sekä ylläpitovaiheen. Valmennus sopii painonhallinnan ja pysyvien elintapamuutosten tueksi.

Valmennus sisältää tehtäviä ja testejä, etäyhteyksin toteutettavia asiantuntijaluentoja sekä mahdollisuuden saada henkilökohtaista ohjausta hyvinvointivalmentajalta. Lisäksi osallistuja saa Verkkopuntarin materiaalin käyttöönsä vuoden ajaksi. Ennen valmennuksen alkua osallistujat tekevät hyvinvointitarkastuksen Omaolon kautta.

Valmennukseen osallistutaan etänä Teams-videopuhelusovelluksella. Osallistujalta edellytetään omaa mobiililaitetta tai tietokonetta, jossa on kamera ja mikrofoni. Valmennukseen osallistuminen on maksutonta.

Verkkopuntariin ilmoittautuminen on auki 28.8.–12.9.2023 sähköisen Asiointipalvelun (asiointi.kymenhva.fi) kautta. Seuraava Verkkopuntari-valmennus alkaa 18.9.2023.

Lisätietoja:

Tanja Metsola
Ylihoitaja
Puh. 040 649 1005, tanja.metsola@kymenhva.fi

Heidi Vihervaara
Terveydenhoitaja
hyvinvointivalmentajat@kymenhva.fi

Maija Palmroth
Sairaanhoitaja
hyvinvointivalmentajat@kymenhva.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *