Kesätunnelma on jo vallannut Verlan kesätorin, mutta vilkkaimpaan puheensorinaan ei ihan vielä kesäkuun puolivälissä päästy. Näytti siltä, että mökkikansan kesälomakausi ei ollut kokonaan alkanut.

Leivät, leivonnaiset, erilaiset tekstiilituotteet, korut ja käsinmaalatut betonilinnut levittäytyivät myyntipöydille. Myös lihatuotteita myyvä auto pistäytyi paikalla. Kesätorit ovat avoinna lauantaisin kello 12-14. Juhannusviikolla kesätori on poikkeuksellisesti perjantaina, aattona voi pistäytyä juhannustorilla kello 10-12.

Eija Arvila on käynyt myymässä kesätorilla vuosikausia. Nyt oli mukana mm. leipomuksia, hilloa ja Louhisaaren juomaa.

Kyläyhdistyksen pyörittämässä kahviossa on mukava tunnelmoida kahvikupposen äärellä. Siellä voi vaihtaa kuulumisia niin naapurin kuin kaukaisemmankin vieraan kanssa. Samalla kylän toimintaa pyörittävät saavat kassaan varoja tulevia tapahtumia varten.

Tanssiorkesteri Kangastus laulattaa ja tanssittaa 6.7.

Kyläyhdistyksen puheenjohtaja Mari Järvinen odottaa vilkasta lauantaita heinäkuun 6. päivä. Silloin museoalueen puistossa vietetään kesätorin jälkeen Verla laulaa ja soi -päivää. Tanssiorkesteri Kangastus Kouvolasta tulee laulattamaan yleisöä yhteislaulujen merkeissä. Illalla sitten pistetään jalalla koreasti Seuratalolla saman orkesterin tahtiin.

Jaalan kappeliseurakunnan kanssa vietetään Kesäkirkkoa Levonrannassa 30.6. kello 13. Loppukesästä on vielä tulossa elokuinen sadonkorjuutori.

https://www.facebook.com/groups/957676911873683

www.verlanseutu.fi

 

Kirppis on avoinna vanhalla kaupalla lauantaisin 12-15. Sieltä löytyy kyläyhdistykselle lahjoitettua sekä yksityisten tavaraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *