Jaalan kuntosali
Virpi Lautamatti opastaa käsipainojen käyttöä.

Jaalan palloiluhallin kuntosalilla oli mahdollisuus sukeltaa kuntoilun maailmaan teoriassa ja käytännössä. Nuorille suunnatun tilaisuuden järjesti Jaalan kirkonkylän kyläyhdistys hieroja Virpi Lautamatin kanssa. Kyläyhdistys tarjosi myös välipalan.

Koulutettu hieroja Virpi Lautamatilla on oma yritys Kouvolassa, mutta hän asuu Jaalan Verlassa. Hieronnan lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu voice massage sekä purentalihashieronta.

- Kyläyhdistyksen idea oli tulla opastamaan kuntosalille nuoria, joille salilla käynti ei ole vielä tuttua, Virpi kertoo.

Muutama jaalalainen nuori tulikin paikalle. Juuso Järvinen ja Eino Kauppinen totesivat saaneensa hyviä vinkkejä. Heille kuntosali ei vielä ole ollut osa elämää, mutta jatkossa ehkä tuleekin käytyä, pojat tuumivat.

Virpi Lautamatti ei suosittele kuntosaliharjoittelua alle 15-vuotiaille.

- Siihen saakka kehonpainoharjoittelu ja liikkuvuuden harjoittelu on riittävää ja käsittääkseni myös seuratoiminnassa näin tehdään. Voimaharjoittelu on paikallaan vasta 15-16 ikävuoden jälkeen. Siinä 18-20 vuoden iässä treenaminen ja hyvä ruokavalio alkaa näkyäkin lihasten kasvussa, hän sanoo.

Jaalan kuntosali

Osoite: Vuokkolantie 1, 47710 Jaala
Jaalan palloiluhalli kartalla

Avoinna ma-pe klo 7.00-20.00
Jaalan palloiluhallin kuntosalin käyttö on toistaiseksi maksutonta.

Kuntosali on varattu Kouvolan kaupungin Liikuntapalveluiden ryhmille 25.4. saakka ma klo 9-14 (liikkumaan aktivointi) ja to klo 18-19 (vertaisohjattu toiminta).

Tarkista kuntosalin varaustilanne täältä:
Jaalan palloiluhallin kuntosalin varaukset TIMMI-varauskalenterissa, asp3.timmi.fi

Eino Kauppinen (vas.) ja Juuso Järvinen kävivät ottamassa tuntumaa Jaalan kuntosalin laitteisiin. Salin käyttö on maksutonta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *