kantrimaratonin järjestäjät
Järjestelytoimikunta vas. Mirva Paananen (Kimolan Kantritanssijat, sihteeri), Riitta Oravakangas (Catalan Style Finland Orimattila), Jaana Luukka (Kimolan Kantritanssijat, puheenjohtaja), Kelli Smith (Catalan Style Finland), Anu Vänskä (Coutry Dancers, Kotka).

Vääksyssä tanssittiin 9.3. peräti 16 tuntia kantritanssia. Tapahtuman järjestelytoimikuntaan kuuluivat Kimolan Kantritanssijoiden puheenjohtaja ja sihteeri.

- Meitä oli kymmenkunta Kimolan Kantritanssijoiden jäsentä mukana, mm. Kimolasta, Korialta ja Valkealasta, puheenjohtaja Jaana Luukka kertoo. JEV-säätiöltä saatiin avustusta 1000 euroa tapahtuman järjestämiseen.

21. Country Line Dance Maraton järjestettiin Hotelli Tallukassa Vääksyssä. 108 kantritanssin ystävää 23 seurasta oli mukana tanssimassa ja nauttimassa tapahtumasta, joka on jatko Suomussalmen Country Club Dancing Bootlegsin ja Iisalmen Western Club Savon hienoista perinteistä.

Kuvat Marja Helena Sipilä

kantritanssijoita
Tallukassa tanssittiin kantritansseja 16 tuntia putkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *