Jaala-neule

Jaalan Kädentaitajat ry järjestää neulekilpailun yhdessä Verlan Tapahtumat ry:n ja Jaalan kirkonkylän kyläyhdistys ry:n kanssa. Kilpailu on avoin kaikille ikään ja asuinkuntaan katsomatta, ja sen tarkoituksena on ilmentää jotain Jaalaan tai jaalalaisuuteen liittyvää. Neulekilpailussa on kaksi sarjaa: ”Villapaitasarja” ja ”Villasukkasarja”. Käsin neulottuihin kilpailutöihin, M-kokoiseen neulepaitaan / 38-40 koon sukkiin tulee käyttää pääosin luonnonmukaisia materiaaleja esim. villa, puuvilla, silkki tms. mutta myös sekoitelangat sallitaan.

Työt arvioi raati, jonka kokoonpano julkistetaan huhtikuussa 2024. Kilpailun voittanut neulepaita / sukkamalli ja -ohje julkaistaan Jaalan Kädentaitajien kotisivulla kaikille avoimesti saataville. Villapaitasarjan ensimmäinen palkinto on 300 euroa ja villasukkasarjan vastaava on 100 euroa. Kilpailun järjestäjä voi jakaa myös pienempiä palkintosummia ja/tai kunniamainintoja.

Kilpailu julistetaan Verlan tehdasmuseolla Verlan joulu -tapahtumassa Kiillottamo-salissa lauantaina 26.11.2023 kello 13.30. Kilpailutyöt ja -ohje tulee toimittaa 10.4.2024 mennessä Jaalan TILKKUun. Voittajat ratkaistaan huhtikuussa 2024, ja kilpailun tulosten julkistustapahtuma ja kilpailutöitä esittelevä muotinäytös järjestetään 1.5.2024 Verlan Vappu -tapahtumassa.

https://www.jaalankadentaitajat.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *