Jaalan täysimittainen frisbeegolfrata Ruhmaanharju Disc Golf julkistaa marraskuun aikana 12-väyläisen talviradan. Ruhmaanharjun rata on saavuttanut suuren suosion, syksyllä radalle on valmistunut taukopaikaksi laavu.

Radan kävijälaskuri huitelee yli 6200 käynnin lukemissa. Laavu tulipaikkoineen on saatu valmiiksi hiekkamontun reunalle ja montun rinteeseen on valmistunut myös rappuset, joita myöten pääsee kätevästi väylän korille ja laavulle. Käyväthän ne tietysti kuntoportainakin, askelmia on 44. Laavun viereen valmistuu wc keväällä.

44 askelman portaat johtavat laavulle ja väylän korille.

Talveksi on tehty 12-väyläinen talvirata, mikä julkaistaan marraskuun aikana. Heittopaikat on merkattu punaisilla aurauskepeillä. Talvella viralliset heittopaikat eli tiit eivät ole käytössä.

Ensi vuodelle luvassa viikkokisoja ja muutama isompi kilpailu. Radan parkkipaikan opastauluun on lisätty kyltti, jossa on ohjeet vapaaehtoiselle maksulle radan kehittämistä varten.

Jaalan Voima haluaa esittää kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille koko projektin osalta ja kiittää kävijöitä, kun rata on pysynyt hyvässä kunnossa.

Laavu tulipaikkoineen on valmis, oikealla olevaan rakennukseen valmistuu wc ensi keväänä.
Vapaaehtoisille maksuilla kerätään varoja radan kehittämiseen ja ylläpitoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *