Notkolantien leikkipaikka
Notkolantien leikkipaikka Jaalassa on yksi kaupungin 121 leikkipaikasta. Jaalan toinen leikkipaikka sijaitsee Kukkuraisenpolulla.

Jaalan Notkolantien leikkipaikkaan ollaan saamassa hiekkalaatikko takaisin. Kaupunki purki huonoon kuntoon menneen hiekkalaatikon pois ja uusi oli luvattu tehdä keväällä 2023. Kaupunki ilmoitti kuitenkin säästöihin vedoten, ettei uutta hiekkalaatikkoa tulekaan.

Tieto asiasta eteni Jaalan kirkonkylän kyläyhdistyksen kautta kaupunginvaltuutettu Sheikki Laakson korviin. Hän tiedusteli tilannetta kaupungin teknisen toimen puolelta, jossa asia jo oli kuitenkin päätetty niin, ettei uutta hiekkalaatikkoa tule.

- Nyt asia toteutetaan hyväntekeväisyysyhdistys Repsikka ry:n kautta. Hiekkalaatikko tulee Notkolantielle vielä tänä syksynä, Sheikki Laakso lupaa.

Kouvolassa on 121 kaupungin ylläpitämää leikkipaikkaa, jotka ovat varustelutasoltaan erilaisia. Notkolantien leikkipaikka on yksi niistä. Kukkuraisenpolulla sijaitsee toinen kaupungin leikkipaikoisa Jaalassa. Pienimmissä leikkipaikoissa on perusvälineet, kuten keinu ja jousiväline. Suuremmilla leikkikentillä on usein pelialue ja haastavampia kiipeilytelineitä.

Leikkipaikat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *