jalkapallomaali

Kouvolan kaupunki tarjoaa kesätyöpaikan 190 nuorelle kesällä 2023. Paikkoja voivat hakea kouvolalaiset nuoret, jotka ovat syntyneet vuosina 2003–2007. Paikoista 25 jaetaan sosiaalisin perustein ja loput 165 arvotaan. Työsuhde on kuukauden mittainen ja kuukausipalkka on 1026 €.

Nuorille on tarjolla erityyppisiä työtehtäviä useissa kaupungin toimialojen palveluyksiköissä. Työllisyyskoordinaattori Mari Rouvari kertoo, että tarjolla on mm. päiväkodissa työskentelyä, avustavia keittiötöitä, puistotöitä, kiinteistönhoitoa, siivousta ja liikuntapaikkojen hoitamista. Eniten paikkoja on varhaiskasvatuksessa ja puhtauspalveluissa. Viime vuosina suosituimpia paikkoja ovat olleet päiväkodit sekä puistotyöt, jatkaa Rouvari.

Kesätyöpaikat arvotaan ja osa jaetaan sosiaalisin perustein. Hakijat voivat esittää toiveen tehtävistä ja myös toiveen työskentelyajankohdasta; kesäkuu tai heinäkuu. Kaikkia toiveita ei välttämättä pystytä huomioimaan. Sosiaalisin perustein jaettaviin paikkoihin ehdokkaat tulevat sosiaalitoimen kautta.

Hae kesätyöpaikkaa kaupungin verkkosivujen kautta

Kesätyöpaikat ovat haettavissa verkkosivujen kautta: www.kouvola.fi/kesatyot. Haku alkaa 13.2.2023 ja päättyy 19.3.2023. Valituille ilmoitetaan päätöksestä huhtikuun aikana. Sijoituspaikka varmistuu toukokuussa.

Kaupungin tarjoamien kesätyöpaikkojen lisäksi nuorten kesätyöllistämistä tuetaan kesätyö- ja kesäyrittäjyyssetelein, jotka tulevat haettavaksi 7.3. alkaen. 15–18-vuotias kouvolalainen nuori voi työllistyä vaihtoehtoisesti kesätyösetelin avulla. Kesätyösetelin arvo on 300 euroa ja se maksetaan nuoren työllistävälle työnantajalle. Kaupungilla on haettavana myös kesäyrittäjyysseteleitä, jolloin 15–20-vuotias nuori työllistää itsensä kesäyrittäjänä. Myös kesäyrittäjyyssetelin arvo on 300 euroa.

Lue lisää kesätyöpaikoista sekä kesätyö- ja yritysseteleistä kaupungin verkkosivuilta: https://www.kouvola.fi/kesatyot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *