Siikava jälki-istunto

Siikavan kyläkummi Jukka Nyberg joutui kovaan tenttiin vieraillessaan Siikavan kyläyhdistyksen järjestämässä jälki-istunnossa kylätalolla, entisellä koululla 1.2. Keskiviikkoiset jälki-istunnot ovat palanneet kyläyhdistyksen ohjelmaan koronatauon jälkeen. Nyberg on Kouvolan kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja.

Kymenlaakson hyvinvointialue herätti vilkasta keskustelua, jonka kuluessa palattiin myös Jaalan palvelukeskuksen lakkauttamiseen. Sitä ei Jaalassa helpolla ymmärretä.

Iso-Ruhmaan pohjoisosan rantakaavan tilanteesta oltiin myös kiinnostuneita ja Martinniemen alueen tulevaisuus kiinnosti. Kyseltiin, onko Martinniemen maa-alueen käytön suunnittelu etenemässä, kun mitään ei ole kuulunut. Alueelle on kaavailtu mm. omakotitontteja.

Jälki-istunnot klo 10 keskiviikkoisin Siikavassa jatkuvat kahden viikon välein. 15.2. kokoonnutaan kinkerien merkeissä, 1.3. ohjelmassa on tuolijumppaa, 15.3. vieraana on Jenny Hasu ja 29.3. asuntokaupan kuulumisia kertoo Maria Sharp. Huhtikuun ohjelma on vielä auki.

Siikava bingo
Jälki-istunnon päätteeksi pelataan bingoa.
Siikava Jukka Nyberg
Siikavan jälki-istunnon vieraaksi oli kutsuttu kyläkummi, kaupunginvaltuutettu Jukka Nyberg.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *