keskiviikkoklubi
Elisa Ahtiainen (vas.), Hannu Puhakka, Lauri Soimakallio ja Riikka Takala vaihtamassa kuulumisia Keskiviikkoklubilla Jaalatalossa.

Keskiviikkoklubilla Jaalatalossa kellotettiin paloauton lähtöä joku viikko sitten. Hälytys tehtävälle tuli myös yhdelle klubilla kahvitelleelle. Kuppi jäi pöytään ja hän oli ensimmäisenä asemalla.

- Katselin ikkunasta ja seurasin kellosta muiden tuloa. Parissa minuutissa alkoi palokuntalaisia tulla ja kuudessa minuutissa auto oli liikkeellä. Kyseessä oli kuulemma ei-kiireinen tehtävä, pieni öljyvahinko, Lauri Soimakallio kertoo.

- Kerrankin olin ensimmäisenä paloasemalla, Elisa Ahtiainen naurahtaa.

Jaalan kirkonkylän kyläyhdistys pyörittää keskiviikkoklubia kello 9-11 Jaalatalossa (entinen kunnantalo). Klubi on kaikille avoin kohtaamispaikka. Siellä voi tavata tuttuja ja vaihtaa kuulumisia kyläyhdistyksen tarjoaman kahvikupposen ääressä.

Keskustelut rönsyilevät vapaasti aiheesta toiseen. Toimittajan paikalla ollessa käytiin läpi mm. montako viljatilaa ja karjatilaa Jaalasta vielä löytyy. Kävijämäärä vaihtelee, ja puheenaiheet tietysti kävijöiden mukaan. -VT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *