Osteopaatti Pia Kolari

Terveydenhuolto Jaalassa on saanut täydennystä viime lokakuusta lähtien, kun Jaalantiellä aloitti toimintansa osteopaatti Pia Kolarin vastaanotto. Hän toimii kahtena päivänä Helsingissä, joten Jaalassa vastaanotolle pääsee 2-3 päivänä viikossa.

Osteopatia on manuaalinen hoitomuoto, jossa keskitytään tukemaan ihmisen kokonaisvaltaista terveydentilaa. Hoito on turvallista ja yksilöllisesti räätälöityä ja soveltuu kaikenikäisille. Suomessa osteopaatti on nimikesuojattu terveydenhuoltoalan ammattihenkilö.

Osteopaattinen hoito sisältää laajan kirjon menetelmiä, joilla voidaan käsitellä pehmytkudoksia, sidekudoksia ja niveliä, manipuloida ja liikuttaa tuki- ja liikuntaelimistöä sekä vaikuttaa hellävaraisesti sisäelimiin, verenkiertoon ja hermostoon.

- Ensimmäisen käynnin yhteydessä tehdään perusteellinen haastattelu ja tutkimus. Tyypillisiä vaivoja vastaanotolle tulijoilla ovat selkäkivut, niska-hartianseudun kivut, päänsärky, käsien puutuminen tai polvien oireilu, Pia Kolari luettelee. Hoitoon voi tulla niin akuutin kuin kroonisenkin ongelman kanssa. Vuosia kestäneen vaivan hoito vaatii yleensä useamman käyntikerran.

- Ja 27 vuoden kokemuksella uskallan sanoa, että osteopatiasta on apua, hän vakuuttaa.

Vastaanotto Jaalassa sijaitsee postin, matkahuollon ja parturi-kampaamon vieressä. Sisäänkäynti on samasta ovesta pääasiassa postin aukioloaikoina maanantaisin ja perjantaisin, osaksi myös torstai-iltapäivisin.

- Viihdyn täällä Jaalassa kovasti, täällä pääsee hiihtämään mikä on minulle tärkeää, on kuntosali ja kauppa lähellä. Maisemat ovat ihan mielettömät ja tämä rauha, Pia Kolari sanoo. Jaala saattaa jäädä kuitenkin vain parin vuoden jaksoksi, koska puolison työ Kouvolassa on määräaikainen.

https://osteopaattiliitto.fi/osteopatia-ja-osteopaattinen-hoito/

2 Responses

  1. Haluaisin niskan seudun hierontaa. Päänsärky/tinnitus
    Ja hartiadseudun kivut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *