Jaalan VPK

Jaalassa otettiin uusivuosi vastaan näyttävästi perinteisesti Liikasenmäellä VPK:n ilotulituksen myötä. Reilut viisi minuuttia kestänyt ilotulitus keräsi aplodit yleisöltä, jota oli kertynyt paikalle mukavasti. Paukkuja ammuttiin taivaalle yli 700.

Ennen ilotulitusta Liikasenmäellä oli ohjelmassa mäenlaskua ja makkaranpaistoa. Puheenvuoron käytti Jaalan Yrittäjien puheenjohtaja Veijo Tervonen, joka totesi perinteisen tapahtuman syntyneen jälleen VPK:n vetämänä ja paikallisten yritysten ja yhteisöjen tuella.

- Tämäkin on osoitus siitä, että Jaalassa on elämää, hän totesi.

uusivuosi tulet
uusivuosi myyntipiste

Tervonen muistutti Jaalan kotiseutusäätiön odottavan hyviä hankkeita, joita voi tukea. Myös Pohjois-Kymen Kasvu ry tukee uudella ohjelmakaudella 2023-27 sekä yritysten että yhteisöjen hankkeita. Kasvun strategiassa on kolme pääkohtaa: Kouvolan ja Iitin elinvoiman lisääminen, yhteisöllisyyden edistäminen sekä hiilineutraalin arjen edistäminen ja monimuotoisen luonnon vaaliminen.

- ”Nostetaan rimaa” on Suomen Yrittäjien teema eduskuntavaaleissa 2023. Riman nostaminen koskee kaikkia: julkista sektoria, päättäjiä, yrityksiä ja työntekijöitä. Nostetaan rimaa yhdessä myös Jaalassa vuodelle 2023. Tehdään jotain vielä pikkuisen paremmin kuin päättyvänä vuonna. Ja ostetaan tuotteita ja palveluja paikallisilta yrittäjiltä, Tervonen kehotti.

Uudenvuoden vastaanottoa ja ilotulitusta olivat tukemassa Jaalan kotiseutusäätiö, Kymppi-Katto, KM Putki- ja poltinhuolto, Jaalan liike- ja toimitalo Pankki, Jaalan nuorisoseura, Ravintola Vanha Kelo, Rouhiaisen tila, TopsuMaa Oy, Taksi Maritta Vainio, Kuusankoski-Jaala aluetoimikunta, Parturi-Kampaamo Emilia, Q-soft Oy, Kymen Wiener, RA Wikholm Oy, Mettikylän Murske, V-M Tynys Tmi, Maanrakennusliike J. Pöysä Oy, Puusepänliike P. Nikander Ky, Aurantola Oy, Hausan Monipalvelu Ky, Maalaus Jäppinen Oy, Hannan Pitopalvelu, Jaalan Yrittäjät ry, Kymenlaakson Kylät ry, MJS Group Oy, Voikkaan Apteekki, Cuppo-Celle Oy ja Nuohouspalvelu M. Heikkinen.

uusivuosi makkaranpaisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *