Martinniemi

Kouvolan kaupunki on estänyt autolla pääsyn Martinniemeen entiselle leirintäalueelle Jaalassa. Liittymään on asetettu suuret kivet estämään autoilu alueelle.

Entisen leirintalueen ranta on ollut suosittu uimapaikka ja siellä on käytetty myös lemmikkejä uimassa.

- Kivillä on pyritty estämään ajo rantaan ja luvaton leiriytyminen alueella. Viime kesänä leiriytyjistä oli toistuvasti häiriötä lähistön mökkiläisille. Rannassa saa edelleenkin käydä uimassa ja vaikkapa uittamassa koiria, Kouvolan kaupungingeodeetti Sami Suoknuuti toteaa.

Jokamiehenoikeudella saa oleskella ja yöpyä tilapäisesti alueilla, joilla liikkuminenkin on sallittua. Kuitenkaan ei saa mm. haitata maanomistajan maankäyttöä, ottaa kuivunutta tai kaatunutta puuta, tehdä avotulta toisen maalle tai häiritä kotirauhaa esimerkiksi leiriytymällä liian lähellä asumuksia tai meluamalla, ei myöskään saa roskata ympäristöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *