Siikavan kylätalo

Joulupolulla tunnelmoitiin Jaalan Siikavassa kylätalon ja kuntoradan maisemissa 10. joulukuuta. Tapahtuma houkutteli noin 150 kävijää aistimaan joulun odotusta. Lumipeitteen saaneet puut ja kynttilöiden valo pimenevässä illassa johdattivat mukavasti tunnelmaan.

Polun varrelta löytyi erilaisia rasteja. Myös kylätalon pihassa sekä sisällä oli toimintapisteitä. Pihaltä löytyi ensiapupiste sekä napakelkka Jaalan VPK:n ylläpitämänä. Sisällä talossa toimi Lionsien nikkarointipaja, myös askarteluun oli mahdollisuus MLL:n toimintapisteessä.

Saturastilla sai istua nuotion äärellä kuuntelemassa lyhyitä satuja. Lukijana Terttu Kusmin.

Polun varrelta löytyivät jouluisesti puetut Leenan hepat, MLL:n leikkisät jumpparastit, Jaalan Jaloisten nokipannupiste, Kimolan Maatalousnaisten ruokakasvien tunnistuspiste, Hartolan PVY:n saturasti sekä itse joulupukki, jonka kanssa sai istahtaa rupattelemaan.

Kylätalolla oli polun kiertäjille tarjolla kuumaa glögiä ja pipareita sekä grillimakkaraa. Jo perinteeksi muodostunut joulupolku oli tänäkin vuonna rakennettu järjestöjen yhteistyöllä ja Jaalan kotiseutusäätiön avustuksella.

Joulupukki löytyi lämmittelemästä nuotiolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *