Miten sinä voit? Millainen on ollut hyvinvointisi kuluneen vuoden aikana? Millaiseksi koet turvallisuutesi arjessa? Kouvolan kaupunki haluaa vahvistaa asukkaidensa hyvinvointia ja kuulla kuntalaisten kokemuksia omasta hyvinvoinnista. Kaiken ikäisille asukkaille avoin hyvinvointikysely on auki 28.11.-11.12.2022 kaupungin verkkosivuilla.

Kaupunki seuraa asukkaiden hyvinvoinnin kokemista vuosittain kyselyllä, jolla on vaihtuva teema. Tänä vuonna peruskysymysten lisäksi kysytään turvallisuuden kokemuksesta arjessa.

Kaikille avoin kysely on avoinna kaupungin verkkosivulla 28.11.-11.12.2022. Kyselyyn voi vastata myös täyttämällä paperilomakkeen kirjastoissa, Porukkatalolla, monikulttuurikeskus Saagassa ja neuvontapiste Moonassa sekä kohtaamispaikka Pointissa kauppakeskus Hansassa.

Kyselyllä kootaan tietoa kaupungin eri alueilta väestöryhmittäin. Vastauksia käytetään suunniteltaessa uusia ja kehitettäessä nykyisiä asukkaiden hyvinvointiin liittyviä palveluita. Tulokset esitetään vuosittaisessa Hyvinvointikertomuksessa, jossa kerrotaan kuntalaisten hyvinvoinnin tilasta. Tietojen pohjalta valitaan vuosittaiset painopistealueet, joihin Kouvolan kaupunki kohdistaa terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen toimia. Kyselyn yhteenvetoraporttiin voi tutustua myös kyselyn verkkosivulla.

punainen hirsiseinä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *