Äänimaljarentoutusta, Tarja Tuomikoski.
Syyskokouksen päätteeksi tutustuttiin äänimaljarentoutukseen, jota esitteli Tmi Tuomikeijun yrittäjä Tarja Tuomikoski.

Jaalan Yrittäjät tehostaa jäsenhankintaa toiminnassaan. Jaala tänään -lehti julkaistaan myös ensi vuonna vapuksi. Virkistysmatkat ja yrittäjäjuhla kuuluvat vuoden toimintasuunnitelmaan. Kesänavaustapahtuma järjestetään yhteistyössä Jaalan kirkonkylän kyläyhdistyksen kanssa kesäkuun toisena lauantaina.

- Jaalan paikallisyhdistys tarjoaa jäsenilleen valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi merkittäviä etuja Jaala tänään -lehden ilmoitushinnoissa, virkistysmatkojen osallistumismaksuissa sekä yrittäjätoiminnan vuosista myönnettävien yrittäristien osalta, puheenjohtaja Veijo Tervonen toteaa.

Jo lähes 40 vuotta kesän kynnyksellä julkaistu Jaala tänään -lehti on yrittäjien keskuudessa koettu tehokkaaksi paikallisten palvelujen markkinointikanavaksi. Lehti sisältää kattavan hakemiston Jaalan yrityksistä ja palveluista. Julkaisu postitetaan Jaalan vapaa-ajan asukkaille ja jaalalaisille ja sitä jaetaan paikallisissa yrityksissä. Myös Jaalan eri kylät esittäytyvät julkaisun sivuilla. Printtilehden lisäksi näköislehti on luettavissa verkossa. https://issuu.com/jaalalainen/docs/jt22_netti

Jaalan Yrittäjien syyskokouksessa Aurantolassa tiistaina 8.11. valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi kaudelle 2023-24 Veijo Tervonen. Hallituksen erovuoroiset Leena Väärälä-Vesa, Karoliina Ilonoja, Pentti Tiinala ja Mikko Purho valittiin uudelleen kaksivuotiskaudeksi. Hallituksessa jatkavat vielä vuoden Jenni Karhinen, Tuija Pukka, Timo Rajajärvi ja Pekka Makkonen.

Lehtitoimikunta jatkaa entisellä kokoonpanolla: Veijo Tervonen (pj), Karoliina Ilonoja, Hanna Salminen, Pentti Tiinala, Juha Vainio, Leena Väärälä-Vesa. Myös huvitoimikunta jatkaa entisellään: Jenni Karhinen (pj), Mari Laurema, Timo Rajajärvi, Kalle Vesa.

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät järjestetään Kouvolassa lokakuussa 2024. Silloin koko Kouvolan majoitustilat täyttyvät, sillä tapahtumaan odotetaan ainakin noin 1200 vierasta.

Artikkelia päivitetty klo 16.55, lisätty maininta kesänavauksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *