Jaalan Kädentaitajien Tilkku-myymälä muutti Jaalantien toiselle puolelle Liiketalo Pankin tiloihin ja palvelee 12.11. saakka, ensi vuoden aukiolot selviävät myöhemmin. Joulupuoti avautuu Pankin salissa 14. marraskuuta.

- Tämä liikepaikka on meille myyntitilana hyvä ja käytössä on myös oma keittiö ja toimistotilaa, Kädentaitajien puheenjohtaja Noora Siivonen esittelee.

Noin puolet kädentaitajien 55 jäsenestä on tuonut tuotteitaan myyntiin Tilkkuun. Valikoima on laaja ja jatkossa tarjonta vielä kasvaa erilaisilla palveluilla.

- Suunnitelmissa on ompelupalvelua, huonekalujen kunnostusta ja tuunausta, kierrätysnurkkaa ja vaihtotoria, Noora Siivonen luettelee.

Erilaiset leipomukset ovat olleet mm. joulupuodissa suosittuja ja Tilkkuunkin on suunniteltu mahdollisia ”pullapäiviä” leivonnaisten myyntiin.

Tilkun aukiolot vuodenvaihteen jälkeen ovat vielä suunnitteilla, myymälä pyritään kuitenkin pitämään auki muutamana päivänä viikossa.

Tilkku on avoinna 12.11. saakka ti-la 10.30-16. Joulupuoti palvelee Pankin salissa 14.11.-22.12. ma-pe 10-17 ja la-su 10-15.

Jaalan Kädentaitajien puheenjohtaja Noora Siivonen on tyytyväinen Tilkun uusiin tilohin Liiketalo Pankissa Jaalantiellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *