Pekka Jäppinen
Pekka Jäppinen on Jaalan vuoden yrittäjä 2022.

Jaalassa valittiin vuoden yrittäjäksi Pekka Jäppinen, Maalaus Jäppinen Oy. Pekka Jäppinen on toiminut yrittäjänä pitkäjänteisesti vuodesta 1999 lähtien. Työmaita on ollut mökkipaikkakunnalla Jaalassa kautta vuosien vaikka yrittäjä asuu nykyisin Kuusankoskella.

Yrityksessä työskentelee myös Pekan poika Pasi, joka on jo 4. polven maalari, sillä Pekka Jäppisen vaarilla oli maalausliike Viipurissa.

Maalaus Jäppinen työllistää keskimäärin neljä työntekijää, kesäsesongin aikana kahdeksan. Yhteistyökumppaneina ovat vuosien varrella olleet lähes kaikki jaalalaiset rakennusalan yritykset.

Jenni Kellola-Korhonen ja Asko Virtanen saivat yrittäjäristit.

Jaalan Yrittäjät jakoi juhlissaan myös kaksi yrittäjäristiä jäsenilleen. Ristit saivat Jenni Kellola-Korhonen (Parturi-Kampaamo JenniK), hopeinen risti 10 vuoden yrittäjätoiminnasta ja Asko Virtanen (Jaalan Kuljetus), timanttiristi 30 vuoden yrittäjätoiminnasta.

Yrittäjäjuhlia vietettiin ravintola Vanhassa Kelossa Jaalassa.

Kimolan kuumat aallot -ryhmä (Karoliina Ilonoja ja Leena Purho) vastasi juhlan musiikkiesityksistä. Erityisen hauska oli Anssi Kelan 1972 lauluun tehty uusi sanoitus, joka kertoi jaalalaisista yrittäjistä.
Kymen Yrittäjien tervehdyksen toi aluejärjestön puheenjohtaja Hannu Lehtinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *