Kuusankosken Urheiluseura järjesti suunnistuksen avoimet keskimatkan kilpailut 7.8. aamupäivällä, ja iltapäivällä viestit Koiralammen uudella kartalla Kimolassa. Kilpailut toimivat lisäksi Kaakon suunnistuksen ja Päijät-Hämeen alueiden AM (aluemestaruus)-kilpailuina keskimatkan ja viestin osalta. Keskimatkan kilpailuun oli ennakkoon ilmoittautuneita 317 suunnistajaa ja viestiin 49 joukkuetta. Paikalla oli myös Kimolan kyläyhdistyksen pitämä kahvio, Jaalan VPK:n järjestämä ensiapupiste sekä Suunnistajan kauppa. Näidenkin rastien osalta olemme kiitollisia myös Jaalan kotiseutusäätiölle sekä JEV-säätiölle.
Ohessa muutama kuva (Sanna Karjalainen, KuUS ) sunnuntain tunnelmista.
Seuraavan kilpailun Jaalassa Kuusankosken Urheiluseura järjestää Hartolassa Venearon vuorilla 17.9.2022. Kilpailu on osa Kalevan Kierros - kestävyysurheilusarjaa, kuitenkin avoin kaikille. Seuraavana päivänä sunnuntaina 18.9.  järjestetään myös kuntorastit samassa paikassa.
Lisätietoja kuusankoskenurheiluseura(at)gmail.com, https://kalevankierros.fi/lajit/suunnistus/https://kuus.fi/suunnistus/
Kilpailunjohtajana toimii Olli Jokisalo jokisalo.olli(at)gmail.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *