Passikuvia varten ei enää tarvitse ajella Jaalaa kauemmas, kun valokuvaaja Kirsi Todd aloittaa 22.11. käynnit Jaalassa. Hän päivystää Liike- ja toimitalo Pankissa Jaalantiellä kello 10-17.

- Olen jo vuoden päivät miettinyt asiaa ja katsellut missä olisi sopiva tila, sitten löysin Pankin tilat, Korialla asuva Todd kertoo. Hänellä on kuvauspiste myös Kausalassa ja Kouvolaankin on studio parhaillaan remontoitavana.

Kuvaamo F8 hoitaa passikuvausten lisäksi myös erilaisten tilaisuuksien, perheiden ja lasten kuvaukset.

- Samana päivänä 22.11. on myös Jaalan Joulupuodin avajaiset, eli nyt samalla reissulla saa tehtyä jouluostoksia sekä otettua passikuvat omalla kylällä. Mikäli palvelulle löytyy tarvetta ja kysyntää, tarkoituksena on tihentää kuvauspäiviä, joten lähtekäähän jaalalaiset sankoin joukoin paikalle, niin jatkossa pystyn tarjoamaan palvelua useamminkin, Kirsi Todd kehottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *