Sannan Rauta ja Puutarha -myymälän avajaisia vietettiin 20.5. Hartolan kylässä. Kesäkukat olivat saapuneet ja sää suosi avajaisia. Yrittäjällä riitti vipinää sillä asiakkaita kurvasi pihalle vilkkaaseen tahtiin.

Mia ja Marja-Liisa Puranen tulivat avajaisiin mökiltä Ruuhasjärveltä. Marja-Liisa kertoi asuvansa Kuusankoskella ja tytär Mia Helsingissä.

- Aivan ihanaa että tällainen kauppa on olemassa ja myös kyläkaupalle ja baarille löytyi uusi pyörittäjä, Mia Puranen sanoi. Puraset ovat mökkeilleet Jaalassa 80-luvulta saakka ja ehtineet nähdä Hartolassa useamman kauppiaan.

- Sanna on aivan paras kauppias ja tällainen on loistava vastapaino automarketeille ja ketjuille, Puraset kehuvat.

Heidän mielestään on mukavaa saada tarvittava läheltä mökkiä, ei tarvitse kukkiakaan enää pitkiä matkoja autossa kuljetella. Kyläkaupan puolelta saa elintarvikkeiden lisäksi myös lounasta ja vitriinituotteita nälkään.

Sanna Riihimäki
Sannan rauta- ja puutarhakaupasta saa kaikenlaista puutavarasta kesäkukkiin.
Makkaratarjoilu
Puutarhamyymälän avajaisissa sai hiukopalaksi grillimakkaraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *