Kädentaitopuoti Tilkku
Tuunattujen vaatteiden muotinäytös kiinnosti kesänvauspäivänä.

Kädentaitopuoti Tilkku Jaalantiellä tarjoaa myös ompelupalveluita, jotka ovat herättäneet kovasti kiinnostusta. Myös vanhojen vaatteiden tuunaus on tämän päivän trendi.

- Meillä oli Jaalan kesänavaustapahtuman yhteydessä tuunattujen vaatteiden muotinäytös ja se herätti kovaa kiinnostusta. Ehkäpä järjestämme jotain vastaavaa syksyllä uudelleen, Jaalan Kädentaitajien puheenjohtaja Noora Siivonen kertoo.

ylijäämäkankaat
Ylijäämäkankaita voi tuoda Tilkkuun, jossa ne kierrätetään hyötykäyttöön edullisesti. Eurolla saa isomman pussillisen kuin kuvassa näkyvä.

Ompelupalvelussa hoidetaan esimerkiksi helman ja housujen lyhennyksiä ja muita vaatekorjauksia, vetoketjun vaihtoa ja verhojen ompelua. Ompelupalvelua voi tiedustella Jaalantien Tilkusta puodin aukioloaikoina (heinä-elokuussa ke-pe 10-17) tai puhelimitse 050 328 1987.

Tilkussa myydään laadukkaita käsityötuotteita moneen lähtöön vaikka tuliaisiksi ja lahjaksi.

Verlan ruukkikylässä Tilkku palvelee tehdasmuseon aukioloaikoina. Elokuussa 12.8. Verlassa järjestetään pellavapäivä kello 11-16. Silloin pääsee tutustumaan pellavan historiaan ja kokeilemaan loukutusta, lihtausta, häkilöintiä ja kehräystä. Työnäytöksessä esitellään kasvin matka korresta langaksi ja kankaaksi.

 

https://www.jaalankadentaitajat.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *